Szacunek dla Ciebie za takie podejście. Mój post miał charakter żartu ;]
Fabrycznie przyciemnione szyby , może ktoś pokazać?????????
Zwiń
X
-
A możesz kolego podesłać mi linki jakieś? Ja początkujący jestem :? Wpisuje w wyszukiwarkę przyciemnione szyby i nic specjalnego mi nie wyskakuje eh .Tylna szyba w bagażniku też jest przyciemniona? Bo nie widać specjalnie? No i mam dylemat bo chyba lepiej dopłacić żeby w fabryce przyciemnili odrazu no i co ze srebrnymi relingami wg was koledzy?Warto też dopłacić? W II połowie grudnia dopiero produkcja 8) ale odbiór jeszcze w grudniu 8)
z góry dzięki wam
Komentarz
-
-
W kombi mam fabrycznie przyciemnione-opcja Sun Set- wszystkie tylne szyby: tylnych drzwi , tylne boczne i tylnej klapy, z zewnątrz prawie tego nie widać, a od wewnątrz jest to bardziej zauważalne (syn widzi wyraźna różnicę w jasności szyb -podróżuje na tylnej kanapie) . Nie wiem czy w nowym aucie decydowałby sie na przyciemnienie - oklejenie szyb , aczkolwiek na pewno byłoby to tańsze niż zamówienie fabryczne (obecnie 600 zł)O II fl kombi elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fermikno i co ze srebrnymi relingami wg was koledzy?
musisz wiedzieć, że te czarne to zwykły "plastik" a srebrne są metalowe. ja osobiście mam srebrne :wink:
Komentarz
-
-
[quote="ufo"]Zamieszczone przez fermikmusisz wiedzieć, że te czarne to zwykły "plastik" a srebrne są metalowe. ja osobiście mam srebrne :wink:zabawa zaczyna się od 2 tys. obr/min
Komentarz
-
Komentarz